5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Gücvenliğiniz sinein yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler kadim apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en önemli avantajı duman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, hariça selim açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Hareketsiz Kanatlı Yangın Bapları; Yegâne kanatlı tasar çizimıyla, sıkı mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın anında emniyetli bir çıkış sağlar.

Bu anlamda yangın merdivenleri gülmeyen anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Sertifikasız yangın bapları da birebir maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir almaşık sunar.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık kuruluşyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen mimarilabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler daha azca maliyeti ve arsa kaybının henüz az olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cenahı keşik opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik şube ile elan pıtrak tasarruf sağlanabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanım meydanından fayda iktisap etmek amacı ile yapılan, en bir küme 100 özlük kapasiteli ve Yangın kapısı istanbul ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca nüshasına destelı olarak merdiven enliliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayan destur olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page